Flying Circus

Alt om outdoor sport, udstyr og skiferie

Didriksons er praktiske jakker til alle størrelser

december 18th, 2013
Alle kan bruge en Didriksons jakke (foto eventyrsport.dk)

Alle kan bruge en Didriksons jakke (foto eventyrsport.dk)

Står du og mangler en vinterjakke? Så kig efter mærket Didriksons. Her får du kvalitet til en god pris, som man siger. Når man siger kvalitet og Didriksons i samme sætning, mener man, at Didriksons har fokus på, at du skal kunne bevæge dig, du skal føle dig tilpas, du skal ikke blive våd, hvis det regner eller sner, og du skal kunne holde dig varm. Alt på en og samme gang. Derfor sættes der krav til materialer i både skallen på ydersiden såvel som foret på indersiden. Ellers er det nemlig ikke behageligt at have på.

En god jakke er god, hvis den holder i lang tid. Derfor skal den også laves i materiale, der ikke bliver vådt, når først det har været udsat for vejrets hårde sider mere end et par gange. Didriksons er netop kendetegnet ved, at det er en, man kan bruge sæson efter sæson. Derfor er det helt validt at sætte lighedstegn mellem Didriksons og kvalitet.

Tag Didriksons med på skiferie

Nogle skijakker koster mange penge. Det gør de, fordi de er i god kvalitet og passer til din krop. Men for at opfylde disse krav er det ikke en selvfølge, at man også tager mange penge for det. Med Didriksons får du en god, holdbar løsning, trods budgettet ikke rammer bundlinjen.

Didriksons laver skitøj i form af både skijakker, skibukser, halsedisser, handsker, skiundertøj og huer. Med Didriksons kan du få det komplette sæt i den pasform, der passer til din krop, de farver, der passer til dine øjne og de tykkelser, der passer til dit fryseniveau. Uanset hvordan dine behov er, har Didriksons lavet en kollektion, som passer til netop dig. Med Didriksons får du kvalitets skitøj, du ikke har lyst til at skille dig af med. Nogensinde.

Se udvalget fra Didriksons her: http://www.eventyrsport.dk/maerker/didriksons.html

Comments

2 Comments

RSS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Flying Circus

Alt om outdoor sport, udstyr og skiferie

© 2015 flyingcircus.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy