Flying Circus

Alt om outdoor sport, udstyr og skiferie

Herre vintersko holder fødder tørre og varme

november 19th, 2014
Et par gode faste vintersko (foto eventyrsport.dk)

Et par gode faste vintersko (foto eventyrsport.dk)

Sko lader os gå, og sko lader os kigge os omkring. Uden sko ville det være svært at være

fuldstændigt til stede, og det ville ligesådan være svært at føle sig helt fri. For det er i virkeligheden med af det vi tragter. Vi søger at være frit tilstede. Altså nærværende og selvbestemmende på en og samme tid. Det er sådan, at vi som mennesker griber fat i de erfaringer, som vi tilegner os. Det er ved dette nærvær, som giver vores udtryk liv og fylde. Det er ved dette udtryk, at vi begynder at se os omkring og identificere os selv med omverden. Hvis ikke vi var fri, ville vi være fængslede, og hvem har egentlig lyst til det? Ved således at iføre sig herre vintersko, er man fri hele vinteren. Vinteren føles nu dejlig let og lækker. Vinteren har fået sin sjæl, sit stykke og sine eventyr.

Uden sko ingen sjov

Uden sko på ville vi ikke kunne bestemme over os selv i løbet af vinteren. Vi ville være bundne af at være hjemme, og vi ville kunne være frie til at gå opdagelse i den natur og i den verden, der er omkring os. Hvis ikke det var for vores omverden, ville vi være alene. På den måde er herre vintersko med til at lette følelsen af ensomhed og skabe grobund og mulighed for nytænkning og nye oplevelser.

Store oplevelser i naturen

Uden herre vintersko ingen store oplevelser. Sådan kan man gerne sige det, især om vinteren. Herre vintersko giver simpelthen sjæl og liv til vores fødder om vinteren. Hvis ikke skoene holder fødderne tørre, varme og lækre, er der ingen grund til at ofre tid på dem. Herre vintersko holder, hvad de lover, når de giver os gode oplevelser ude i vinteren.

Se et udvalg af herre vintersko

Comments

One Coment

RSS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Flying Circus

Alt om outdoor sport, udstyr og skiferie

© 2015 flyingcircus.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy