Flying Circus

Alt om outdoor sport, udstyr og skiferie

Hold dig tør og tjekket i en lækker dame regnfrakke

november 12th, 2015
Regnslag - til den hurtige redning. (foto eventyrsport.dk)

Efteråret er en våd sesson i Danmark (foto eventyrsport.dk)

Hold dig tør og tjekket i en lækker dame regnfrakke

Der er utallige måder at holde sig tør på, når der står ned i stænger. Den sikreste måde, til at undgå at håret bliver vådt, er ved ganske enkelt, at blive inde. Men er det ikke en mulighed, kan man stadig have stilen bevaret, samtidig med at håret og resten af kroppen forbliver tørt. Sporter man den rette regnfrakke, kan alle, mænd som damer, holde sig tørre, selv når det for alvor regner om efteråret i Danmark.

Når du skal vælge en ny regnjakke, er det værd at overveje hvad for nogle behov du har, og hvor bekvem du ønsker at være. Er regnjakken kun ment til nødstilfælde, når du er nødt til at skulle ud af døren, samtidig med at det øser ned, kan det være at en regnponcho eller et regnslag er rigeligt, til at holde dig tør. Begiver du dig derimod ofte ud, når det regner, kan det være værd at overveje en regnjakke, som er mere bekvem i længere tid, så du ikke risikerer at der alligevel måtte sive lidt vand ind.

Ligesom med telte og andet vandtæt materiale, arbejder man med et begreb der hedder søjletryk, omkring vandtætte materialer. Det er en industristandard, som siger noget om, hvor regntæt man kan forvente at et givent materiale er. For selvom der er tale om en regnjakke, betyder det ikke nødvendigvis, at du kan forvente at være knastør, hvis du har været igennem en tropisk storm, der kan trænge igennem selv det mest genstridige regntøj.

Dame regnfrakker kan fås så de har masser af facon

En regnfrakke behøver bestemt ikke at være kedelig og grå. Faktisk kan man få regnfrakker i smukke farver, med bælte i livet der gør det muligt, at snøre jakken ind, så der kommer lidt facon, der giver lidt stil, på en ellers regnvåd dag. Samtidig fås regnfrakker også med mere eller elegante detaljer. Som regel er gode regnfrakker længere bagpå end foran, for at skærme imod stænk.

Find et stort udvalg af dame regnfrakker på www.eventyrsport.dk

Bliv helt klar til regnvejret her:

FÅ DIG ET REGNSLAG: PERFEKT TIL EFTERÅRETS BYGER

REGNTØJ TIL BØRN GØR HVERDAGEN SJOVERE FOR BÅDE SMÅ OG STORE

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Flying Circus

Alt om outdoor sport, udstyr og skiferie

© 2015 flyingcircus.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy