Flying Circus

Alt om outdoor sport, udstyr og skiferie

Kast dig ud i verdens eventyr med Parka

marts 12th, 2014
Intet kan stoppe dig i din Parka jakke (foto eventyrsport.dk)

Intet kan stoppe dig i din Parka jakke (foto eventyrsport.dk)

Klædt på til at nyde al slags vejr

Borende, barsk kulde og fygende, hård vind behøver ikke længere at være en begrænsning for at gå på oplevelse i det fri. Med Expedition Parka, et massivt vidunder af en jakke, er du klædt så godt på, som det overhoved er muligt. Jakkens funktionalitet er gennemtænkt ned i mindste detalje og designet er udarbejdet med en dybdegående forståelse for og kendskab til, hvad mennesker har brug for, for at kunne nyde naturens bjergtagende muligheden, uforstyrret af irritationsmomenter og kulde. Kort sagt, så skal man lede længe efter en jakke der, i samme grad som Expedition Parka, kan skabe et grundlag for en forunderlig og veltilpas oplevelse i selv det mest brutale, nordiske vejr.

Et gennemtænkt kvalitetsprodukt

Expedition Parka er designet af de bedste, stærkeste materialer. Den er både vandtæt og vindtæt. Derudover har jakken et tykt, solidt fiberlag, der hjælper til med at holde på varmen. Især når man står stille, er det en kæmpe bonus at være beskyttet af fiberlaget, så varmen ikke forsvinder. I bevægelse producere kroppen selv meget varme, og det er der taget højde for ved at lave jakken i åndbare materialer. Oveni det er der mange funktionelle lommer, en justerbar, blød hætte med aftagelig pelskant, gode velcrolukninger og lignende foranstaltninger, som er med til at skabe de bedste forudsætninger for at kunne gå på eventyr, selv i snestorme og uvejr.

Gå på eventyr på Eventyrsport

Du kan finde de flotte, slidstærke Expedition Parka-jakker på Eventyrsports hjemmeside. Her kan du også gå på opdagelse i nogle af Eventyrsports andre kvalitetsprodukter til adventure, rejser og udendørsaktiviteter. Her kan du finde et stort og varieret repertoire af både udstyr og tøj. Samtlige af produkterne er fra velrenommerede, dygtige brands, så kvaliteten altid er helt i top.

Ekspeditionen begynder her: www.eventyrsport.dk

Se på flere gode jakker her:

Billige vinterjakker til hver en anledning

Didriksons er praktiske jakker til alle størrelser

Vinter jakke holder dig varm og smart på én gang

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Flying Circus

Alt om outdoor sport, udstyr og skiferie

© 2015 flyingcircus.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy