Flying Circus

Alt om outdoor sport, udstyr og skiferie

Luftmadrasser til hverdag og kanotur

november 14th, 2013
Kanoturen er lidt sjovere hvis man ligger blødt om natten (foto eventyrsport.dk)

Kanoturen er lidt sjovere hvis man ligger blødt om natten (foto eventyrsport.dk)

Som Indiana Jones på tur slanger kanoens sig vej over vandet. Krokodillerne er byttet ud med fredsommelige ænder, men man mærker stadig naturen helt tæt på. Der knap med pladsen i kanoen, for der skal både være plads til telt, proviant og godt med varmt tøj. Derfor kan det være smart med en lille fiks luftmadras, der hurtigt kan rulles sammen efter en overnatning i en shelter.

Luftmadrassen kan både bruges, når du skal ud i det fri. Når en af sommerens festivaller står for døren. Eller når du lige står og mangler en ekstra seng, fordi familien er på besøg. Der findes mange forskellige slags luftmadrasser, og kan vælge efter behov.

Skal det være en lille kompakt størrelse, der er til at stoppe i den overfyldte kano? Eller måde det gerne være en lidt større luftmadras, som det til gengæld føles som at sove i en rigtig seng? Der findes også mange modeller der kombinere høj komfort og praktisk funktionalitet.

Let som en fjer og lige til rygsækken

På en længere vandretur kan det være nødvendigt med lettest mulige produkter. En super letvægtsunderlag kan være en god mulighed som luftmadras.

Et letvægtsunderlag er let og tynger derfor ikke bagagen. Du kan nemt rulle dem tæt sammen og komme den i hylster uden besvær. Mange af underlagene har indbyggede pumpe, så du slipper for også at slæbe den med. Madrassen pumper sig selv op, og når du skal rulle den sammen efter brug presser du nemt luften ud af dem.

Du kan få luftmadrasserne med rigtig høj isoleringsevne, der gør, at du kan sove direkte på jorden. Dette måles i værdien R. En R-værdi på 4,7 isolerer eksempelvis ned til minus 17 grader.

Se mere om luftmadrasser

Comments

One Coment

RSS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Flying Circus

Alt om outdoor sport, udstyr og skiferie

© 2015 flyingcircus.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy