Flying Circus

Alt om outdoor sport, udstyr og skiferie

Regntøj til børn gør hverdagen sjovere for både små og store

marts 4th, 2014
Børn skal have muligheden for at færdes i al slags vejr (foto eventyrsport.dk)

Børn skal have muligheden for at færdes i al slags vejr (foto eventyrsport.dk)

Rusk og regn er lige sagen

Silende regn, store, bundløse vandpytter og mudret jord i lange baner. Noget, der for nogen nok ikke lyder videre tiltrækkende, men for andre er intet mindre end paradis på jord. I sidstnævnte kategori er der ingen tvivl om, at der hører en del børn til. Jo mere regn og rusk, der er, jo bedre. Så kan legen få frit løb og fantasien kan få ben at gå på. Kort sagt elsker de fleste børn regnvejr, med alt hvad dertil hører. Derfor er det også vigtigt, at de er klædt godt på til at nyde regneventyret – og bliver forhindrede i at udfolde sig til fulde, fordi tøjet et blevet vådt, og det derfor er ubehageligt, at bevæge sig, fordi tøjet simpelthen er blevet dyngvådt, og at man derfor kan blive svært forkølet og syg og dårlig.

Hold den regndråberne stangen

Med regnvejr kommer også ofte forkølelse og snotnæser. Kulden og fugten kan gøre selv det mest robuste helbred skrøbeligt. Men den værste andel af kolde regndråber kan undgås. Alt, det kræver, er blot et ordentligt sæt regntøj, som kan holde størstedelen af vandmasserne stangen. Forskellige regntøjsmodeller kan holde til forskellige mængder regn. Her er det vigtigt at finde en model, der passer til netop dit barns behov, adfærd og hverdag. Er dit barn eksempelvis i skovbørnehave, er det en god idé at investere i et regnsæt med en høj vandafvisningsevne, så du er sikker på barnet altid er tørt.

Et glad og veltilpas barn

Der er høje krav, ønsker og forventninger til regntøj. Og disse bliver lang fra svækket, når det kommer til regntøj til børn. Modellerne være i et slidstærkt, åndbart og vandtæt materiale, kvaliteten skal være høj og funktionaliteten i top. Er det først på plads, er man så godt som garanteret et glad, veltilpas, varmt og (næsten) tørt barn – på enhver regnvejrsdag.

Se på et godt regnslag her:

Få dig et regnslag: Perfekt til efterårets byger

Comments

One Coment

RSS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Flying Circus

Alt om outdoor sport, udstyr og skiferie

© 2015 flyingcircus.dk - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy